ons aanbod

Wat kunnen we voor u doen?


Wij werken aan projecten met enige omvang. Bouwheren kunnen op ons rekenen vanaf ontwerp tot en met realisatie. Wij kennen onze weg en ons vak. Uw beheerplan, ontwerp en uitvoeringsdossier is bij ons in ervaren handen.

inventaris en ontwerp historische parken


Discreet maar met hart en ziel kijken we naar wat er was, wat er nog is overgebleven en wat er nieuw kan komen in kasteelparken en tuinen met een gemengde of Engelse landschapsstijl. Wij leggen de nodige contacten en plegen nauw overleg met met Onroerend Erfgoed, ANB en locale overheden voor de nodige toelatingen, opstellen van archeologische nota's, bomenplannen, parkbeheerplannen.  Uw omgevingsaanvraag voor de vergunning van de werken wordt volledig door ons samengesteld en ingediend bij het omgevingloket Vlaanderen.

natuurinrichting en landschapstuinen


Letterlijk en figuurlijk worden buitenomgevingen met het landschap verweven met natuurlijke vegetaties, poelen en de integratie van basic solide houtconstructies. We kijken weg van de courante Vlaamse verkavelingssfeer maar ontwerpen verhardingen zoals ze horen te zijn: mooi en robuust alsof ze er al generaties lang liggen. Voor een  goed resultaat leggen we onze praktijkervaring in de schaal en volgen we aannemers en werven nauwgezet op.

een wereld in verandering


Klimaatadaptatie wordt van theorie naar praktijk omgezet. Wij werken complemantair met architectenbureaus aan complexe dossiers voor de buitenaanleg van groene klimaatpleinen, parkeerpleinen en ecologisch duurzame tuinen bij scholen, zorgcentra, openbare gebouwen en bedrijven. De juiste plantenkeuze, waterbeheer: zowel wateroverlast als  -tekort en duurzaam onderhoud worden professioneel en op maat afgetoetst. Wij adviseren u graag bij de keuze en het opstellen van subsidieaanvragen.

WERELD

 

Bureau voor landschapsarchitectuur.

Goed bereikbaar en zeer mooi gelegen

op de provinciegrens tussen Vlaams-Brabant en Limburg.

CONTACTEER ONS

Langeheidestraat 7

3560 Lummen

 013 30 84 48

 0032 (0)488 882 764

LANDSCHAPSARCHITECT

Linda Vanderheyden

 

 

OPENINGSUREN 

 

Wij ontvangen u graag na afspraak.

Tijdens de week tussen 9u00 en 19u00

of op zaterdag tussen 10u00 en 12u00

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.